De (weder) opbouw

Na enkele jaren in een schuur te hebben gestaan (wat nooit goed is voor een auto) besloten de brandweerlieden om de Ford Thames op te knappen. Ze hebben als eerste de hele auto gestript.

            

           

          

Na het strippen van de auto werd de auto naar een spuiterij gebracht

              

1st de auto in de primer

Nadat de auto in de goede kleur was gespoten moest deze weer opgebouwd worden vanwege tijd en andere drukte is het werk jaren blijven liggen. In begin 2008 is dit weer opgepakt en is de motor in elkaar gezet in een garage. Nadat de motor goed was voor het inbouwen zijn de mannen verder gegaan bij de kazerne.

Elke woensdagavond werkte de mannen hard aan deze bolide en uiteindelijk kon de auto op 15-5-2009 voor de RDW keuring. De auto kwam er natuurlijk in 1 keer door heen. Om dit te vieren hebben we met zijn allen een heerlijke  BBQ gehad, maar toen iedereen net aanwezig was ging de pieper! Dit was de 1ste uitruk voor deze auto in jaren.

Dit alles is bekostigd door open dagen te organiseren en sponsoren. Inmiddels zijn we er achter dat zo'n auto nooit af is en we nog een hele poos bezig zijn om de auto te perfectioneren. Daarom is deze auto te huur. Klik hier voor meer informatie over Verhuur.

   

Designed and updated by BB 02-02-2010